Julo logo

Julos integritetspolicy

Senast uppdaterad: 8/6-23

På Julo värdesätter vi din integritet. Denna policy förklarar hur vi samlar in, använder och skyddar personuppgifter från cyklister och cykelbutiker.

Personuppgifter vi samlar in

För cyklister: För- och efternamn, telefonnummer.
För butiksägare/arbetare: Butiksinformation och kontaktinformation.

Hur vi använder personuppgifter

Vi använder personuppgifter för att underlätta bokningar, hantera serviceförfrågningar, och förbättra vår tjänst.

Delning av personuppgifter

Vi delar inte personuppgifter med tredje part utan ditt samtycke, förutom där det krävs enligt lag.

Skydd av personuppgifter

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifter från obehörig åtkomst, ändring eller förstöring.

Användarens rättigheter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att begära åtkomst till, rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du har även rätt att invända mot behandling och begära begränsning av behandlingen.

Ändringar i denna Integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna policy. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig i förväg och, om det krävs, be om ditt samtycke.

Dataskyddsansvarig

Kontakta vår dataskyddsansvarige på rasmusrudling@gmail.com för frågor angående dataskydd.

Samtycke

Genom att använda våra tjänster samtycker du till denna Integritetspolicy. Du kan när som helst ändra eller dra tillbaka ditt samtycke genom att maila till rasmusrudling@gmail.com.

Klagomål

Du har rätt att lämna in klagomål till Datainspektionen om du anser att vår behandling av dina personuppgifter inte följer dataskyddslagstiftningen.

Kontakt

Om du har några frågor angående denna Integritetspolicy, vänligen kontakta oss på rasmusrudling@gmail.com.

© 2024

Julo

På Julo använder vi oss av kakor för att förbättra din användareupplevelse. Du kan läsa mer om kakor här. Godkänner du att vi använder oss av analytiska kakor?